Yaris

Helt nye Yaris Hybrid

Vi beholdt navnet. Og endret definisjonen av småbil i stedet. Takket være et kompakt design, en rommelig kupé og de smidige kjøreegenskapene har Yaris lenge vært Norges mest elskede småbil og Toyotas bestselger i Europa. Nå kommer fjerde generasjon som gir deg mer av alt. Er du klar for det nye?

 

Raskere, sterkere og smidigere. Vår nyeste Yaris’ forbedrede selvladende hybridsystem sørger for fantastiske kjøreegenskaper, med raskere respons og større effektivitet.

Sjåføren sitter lavere og nærmere midten av bilen, dette bidrar til et lavere tyngdepunkt og en mer engasjerende og ergonomisk sittestilling.

 

Design

Bilen er designet med lidenskap og har fått et uttrykksfullt utseende som passer inn i tiden, med avrundede former inspirert av den japanske kuromamebønnen.

Den har et sterkt og dynamisk uttrykk med bred sporvidde som sørger for å holde bilen tett og stabilt til veien.

Mindre utslipp mer effekt

Toyotas hybridteknologi har blitt kontinuerlig forbedret i mer enn 20 år. Det nyter nyeste Yaris godt av.

Bilens nyutviklede litium-ion batteri som er lettere enn før og leverer rask og ren energi.

Hybridsystemet sikrer også mer enn 19 % forbedring av Yaris drivstofføkonomi og C02-utslipp med 86 g/km.

Yaris Hybrid vil kunne kjøre helt elektrisk over halvparten av tiden i gjennomsnitt. Den vil også kunne kjøre elektrisk i hastigheter opp mot 130 km/t.

Med en 1,5 liters tresylindret hybridmotor får den 114 hk, og akselerer naturlig fra 0-100 km/t på 10,3 sekunder.

Utvidet Safety Sense

Vår nyeste Yaris Hybrid er bygd og utstyrt for å være den sikreste Yarisen vi noen gang har laget.

Bilens Safety Sense-pakke er full av avansert teknologi som gjør kjøringen enklere og tryggere.

Du får blant annet et system for kollisjonsvern som gjenkjenner fotgjengere uansett tid på døgnet, samt syklister i dagslys. Bilen får også smart, adaptiv fartsholder, skiltlesing og filsentreringsassistanse.

Førerfokus

Bilen viser hva som er mulig med et åpent og rommelig, førerfokusert interiør. Flater som er myke å berøre og gjennomført bruk av kvalitetsmaterialer bidrar til et kupémijø som ønsker velkommen og skaper komfort.

Det minimalistiske designet gjør det enkelt å holde blikket på veien, mens det lave dashbordet, det kompakte rattet og den dype skjermen sammen skaper en perfekt posisjon for føreren.

Inspirert teknologi

Yaris Hybrid lar deg bruke alt av dagens teknologi. Sømløst design og intuitiv integrasjon gjør det enkelt å koble til telefonen din via Apple CarPlay, bilen er også klargjort for Android Auto. 3D-kartene kan oppdateres via nettet og perfekt lydgjengivelse får du via lydanlegget i velkjent kvalitet fra JBL. På frontrutedisplayet på 10" projiseres nøkkeldata og advarsler, navigasjonsinfo og fartsgrenser lett tilgjengelig i førerens synsfelt.