Om Bøgh Hafsø Bilforrertning AS

Bøgh Hafsø Bilforretning ble stiftet i 1952 og kan i 2012 feire 60 års jubileum. Firmaet har vært en familiebedrift i alle år, og det er nå 4. generasjon som eier firmaet.

Det første oppdraget for firmaet var å bygge opp igjen hjullasteren til Egerøy Sildoljefabrikk som ble ødelagt i en brann i starten på 1950 tallet. Reservedelen ble laget på stedet og med stor innsats fikk de hjullasteren til å fungere igjen. Dette oppdraget dannet grunnlaget for videre eksistens og er å regne som det viktigste kjøretøyet i Bøgh Hafsø Bilforretning sin historie.

Etter hvert har behovet for mer plass meldt seg og bygningene har blitt utvidet i takt med behov og økonomi.

Etter noen år med salg av forskjellige bilmerker inngikk firmaet i 1978 en avtale om å selge Toyota.

Toyota har vært en god samarbeidspartner gjennom alle disse årene og vi er stolte av og kunne vise til nr.1 og mest solgte bilmerke i vårt distrikt sammen hengende siden 1999. Antall solgte biler og omsetning har økt opp gjennom årene. Dette har også medført at antall ansatte har økt.

For noen år siden så vi at vi ikke hadde plass til å bygge ut mer og begynte å se oss om etter nye muligheter. Ny tomt ble kjøpt i 2009 og planlegging av nytt bygg begynte.

7 februar 2011 startet et nytt kapittel i Bøgh Hafsø sin historie. Vi kan i dag vise dere et topp moderne bilanlegg som er

-Ditt nye Toyotasenter.